Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Leidsche Rijn Gezondheidsproject

Betere zorg realiseren, daar kunt u bij helpen. Doet u mee?

Wat is eigenlijk het verband tussen het gebruik van een mobiele telefoon en gezondheidsklachten? Waar komen hoestklachten bij baby’s vandaan? En wat zijn typische voorspellers voor psychische klachten?

Op deze en andere vragen zoeken we antwoorden via het Leidsche Rijn Gezondheidsproject (LRGP), zodat we ziektes kunnen voorkomen en beter kunnen behandelen in de toekomst.

Daarnaast helpt het LRGP ons bij het evalueren van de gezondheidszorg in de Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra, zodat we vervolgens ook de kwaliteit van onze huisartsenzorg verder kunnen verbeteren.

Daarom bestuderen wij, het onderzoeksteam van het LRGP, de gezondheid van de inwoners van Leidsche Rijn. En verzamelen we continu kennis over gezondheid, leefstijl en ziektes.

Daar hebben we wel uw hulp bij nodig.

Als u ingeschreven staat bij de Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra, dan kunt u zich aanmelden om hieraan deel te nemen. Zo levert u een bijdrage aan het verbeteren van de medische zorg en krijgt u gelijk kosteloos inzicht in uw huidige gezondheidstoestand.

Voor deelname of meer informatie over het Leidsche Rijn Gezondheidsproject kunt u kijken op www.lrgp.nl.

reclamebureau anno nu ifthen.nl