Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Huisartsen

Hebt u een gezondheidsvraag aan uw huisarts in Leidsche Rijn Centrum?

Of wilt u een afspraak maken met uw huisarts? Een centrumassistente van de praktijk in Leidsche Rijn Centrum staat u graag te woord en stelt u een aantal vragen. Dankzij haar opleiding kan ze veel gezondheidsvragen al telefonisch beantwoorden. En om zeker te zijn dat u een goed advies krijgt, bespreekt de centrumassistente het gegeven advies altijd met de huisarts.

Wellicht wilt u de huisarts ook graag persoonlijk spreken. In dat geval wordt een afspraak gemaakt die 10 minuten duurt. Denkt u langer tijd nodig te hebben? Vraag dan om een dubbel consult. Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur op:

  • telefoonnummer: 030 - 765 11 00.
  • spoedlijn tijdens kantooruren: 030 - 765 11 12.
  • spoedlijn buiten kantooruren: 088 - 130 96 20.

De centrumassistenten maken uitsluitend afspraken voor:

  • de huisartsen;
  • het assistentenspreekuur;
  • verpleegkundig specialist;
  • de praktijkondersteuners (POH) GGZ en Somatiek.

Met een andere zorgverlener in het gebouw kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Kijk ook eens op Thuisarts.nl voor antwoorden op uiteenlopende gezondheidsvragen.

Nieuw: Het LRJG biedt de SMS service aan voor onze patiënten. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. De SMS krijgt u voorafgaand aan de afspraak. Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste o6 nummer van u hebben?

Ontvangt u liever geen bericht? Dan kunt u zich bij de assistent afmelden voor deze service.

N.B. tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos de afspraak telefonisch afzeggen. Een afspraak bij de Praktijkondersteuner (POH) dient u 48 uur van te voren af te zeggen. Op deze manier kunnen wij tijdig de plek opvullen voor een andere patiënt die zorg nodig heeft. Daarnaast voorkomt u dat er bij u € 15,00 voor een 10 minuten consult of  € 30,00 voor een 20 minuten consult in rekening wordt gebracht. Dit kunt u niet declareren bij de zorgverzekering, deze vergoedt geen afspraken die u niet nakomt. En wij zijn verplicht dit te melden.

Huisartsen

Verpleegkundig specialist

Centrumassistenten

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuners GGZ

reclamebureau anno nu ifthen.nl