Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

LRJG als opleidingsplaats

LRJG als opleidingsplaats

LRJG Fysiotherapie is de opleidingsplaats voor fysiotherapeuten in opleiding van de Hogeschool Utrecht en Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. De opleiding staat dicht bij de werkpraktijk, daarom hebben de fysiotherapeuten i.o. hebben hun eigen spreekuren in het halfjaar dat ze bij ons in dienst zijn. Alle fysiotherapeuten die bij LRJG fysiotherapie werken, zijn ook praktijkbegeleiders en nauw betrokken bij het opleiden van nieuwe fysiotherapeuten.

Eigen spreekuren

Op het moment dat een fysiotherapeut in opleiding (i.o) bij LRJG Fysiotherapie komt, is hij/zij bezig met de laatste opleidingsonderdelen en heeft verschillende praktijkleertrajecten succesvol afgerond. De fysiotherapeuten i.o. krijgen dan ook hun eigen spreekuren in het halfjaar dat ze bij ons in dienst zijn. Ze beoordelen en behandelen op dat moment zelfstandig uw lichamelijke klachten. Bij twijfel overlegt de fysiotherapeut i.o altijd met zijn praktijkbegeleider. Alle intakes en behandelingen die de fysiotherapeut i.o. uitvoert, bespreekt hij/zij dagelijks met de praktijkbegeleider. U bent dus altijd verzekerd van een kwalitatieve behandeling.

Altijd uw keuze

Natuurlijk hopen wij dat patiënten zich zoveel mogelijk willen laten behandelen door de fysiotherapeuten van de nabije toekomst, dat is immers belangrijk voor het afronden van hun opleiding. Wanneer u een afspraak bij LRJG Fysiotherapie maakt, vraagt de assistente specifiek of u bezwaar hebt tegen behandeld worden door een fysiotherapeut i.o. De keuze is altijd aan u. Wilt u toch liever een afspraak met een fysiotherapeut van LRJG Fysiotherapie? Dan kunt u dit doorgeven aan de assistente. Zij zal dan een afspraak plannen bij de fysiotherapeut van uw keuze.

reclamebureau anno nu ifthen.nl